Seminaris FIB Alumni: Open Source (obert i gratuït) 17/05/2012 al Citilab

Programari Lliure: Una utopia esdevinguda normalitat… i amb més futur que mai.

Quina és la relació entre el Programari Lliure i els diferents moviments oberts i/o lliures:
Open Data, Open Innovation, Open Acess, Open Government, Open Knowledge, Open Science, Open Design, … ?

A Espanya, les darreres dades ens indiquen que el 75% de les empreses i el 91% dels organismes de l’Administració Pública fan servir Programari Lliure. Quina és la tendència? Perquè? Quin és l’estat del Programari Lliure a Catalunya? El paper de CatPL i dels seus associats.

S_OpenSource.pngLa ponència anirà a càrrec de Josep Fígols(@josepfigols), President de CatPL(Associació d’empreses catalanes per al programari lliure), entitat afí al COEINF, actiu defensor i difusor del Programari Lliure i de les Dades Obertes, soci i president d’Ubiquat Technologies, compte amb més de 25 anys d’experiència en el sector TIC, 10 d’ells como a Director per a Catalunya i membre del Comitè de Direcció de Sun Microsystems Ibèrica; a més, Josep és membre del Consell Assessor del COEINF(Col·legi Oficial d’Enginyers Informàtics de Catalunya) i membre de la Comissió Executiva de FUNDETEC entre els anys 2004 i 2006; està Llicenciat en Ciències Físiques.

El seminari serà el pròxim dijous 17 de maig a les 19h al Citilab de Cornellà (Plaça Can Suris, s/n 08940 Cornellà de Llobregat).

El seminari és gratuït i està obert a tothom, però les places són limitades i cal registrar-s’hi. Els socis poden portar un acompanyant i tindran preferència en l’assignació de places.

Aquest seminari s’emmarca dintre del nou cicle de seminaris de FIB Alumni.

Inscripcions socis i acompanyants (requereix fer login)

Inscripció no socis

Informació de com arribar al Citilab

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari