Celebració de la Libre Software World Conference amb un gran èxit de participació

El passat 27/10/2010 s’ha celebrat al Palau de Fires i Congressos de Màlaga la Libre Software World Conference organitzada per ASOLIF’ (Federación nacional de empresas de Software Libre) i ‘Andalibre’ (Asociación de Empresas de Software Libre de Andalucía)

Amb un apretat programa de més de 30 presentacions en forma conferències o tallers pràctic, empreses provinents de tot l’estat espanyol han exposat els seus productes i experiències en programari lliure.

Cal destacar l’ampli ventall de solucions que s’han pogut veure: Gestors documentals, ERP’s, Eines de gestió de projectes, etc. Solucions per a tot tipus d’organitzacions: administració pública, grans empreses, pimes i micropimes.

L’èxit d’aquest esdeveniment és una prova clara que les avantatges de l’us del programari lliure van calant mica en mica a tota la societat.

D.I.M.S, S.L empresa associada a CatPL hi va participar amb una ponència presentant Clickgest, una solució ERP avançada que proposa un model Low Cost gràcies al desplegament en modalitat SaaS en Cloud Computing del seu ERP Iglobalgest.

Peu foto: Conxita Marín de D.I.M.S., S.L. presentant la seva ponència.

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari