Josep Fígols, nou President de CatPL

Albert Calvet i Josep Fígols

En el dia d’ahir va tenir lloc l’Assemblea de CatPL, Associació catalana d’empreses de Programari Lliure, on es va escollir per unanimitat una nova Junta presidida per Josep Fígols.
Els altres membres de la nova Junta són: VP: Carles Balot (UPC Net), VP: Paul Reverter (Cometatech),
Secretari: Ramon Solé (Ops Consulting), Tresorer: Juanjo Giménes (Open Trends), Vocal: Conxita Marín (DIMS) i Vocal: Josep Sanz (W3).
En el resum de les seves propostes que va fer Josep Figols abans de la votació, aquest va explicar a la Assemblea de CatPL que el seu programa te com eix vertebrador l’aportació de valor per els associats i que per aconseguir-ho es treballarà tant internament mitjançant la creació de nous serveis col.laboratius, com externament apropant-se molt més al món de les Comunitats de PL, les universitats i les empreses en general.  La internacionalització també serà un aspecte estratègic per el nou equip.
Un cop escollit, les primeres paraules del nou President van ser per a agrair a l’anterior Junta i, en especial al seu President, Albert Calvet, la gran feina que han dut a terme al llarg dels darrers anys.
Josep Fígols té una llarga trajectòria de suport al Programari Lliure, com es va posar de manifest al llarg dels anys que va dirigir l’oficina de SUN Microsystems a Barcelona. Actualment és soci de l’empresa Ubiquat Technologies.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari