Cometa Technologies únic partner oficial de Magento a Espanya.

Logo_Magento_Partenr

Cometa Technologies solidifica la seva oferta de solucions de Comerç Electrònic Open Source signant un acord de partnership amb l’empresa Varien, líder del projecte Magento.

“L’acceptació d’aquesta eina per part del mercat és espectacular. Qualsevol client que la veu, s’enamora i troba en ella pràcticament tot el que es podia imaginar pel seu projecte. Estem segurs que a l’estat espanyol aquesta eina arribarà a tenir la penetració i nivell d’èxit que està tenint a altres països d’Europa i al món” comenta Paul Reverter, Director General de Cometa Technologies.

Magento és la plataforma de comerç electrònic amb més creixement al món en aquests moments, amb un total de 1.5 Milions de descàrregues . Varien ha rebut molt recentment una injecció de capital de 22,5M$ que garanteix un futur immensament prometedor per la companyia i la tecnologia que produeix.

“Magento està molt animada per haver establert una associació estratègica amb Cometa ja que això ens permet expandir-nos a Espanya i oferir Magento Enterprise Edition a un nombre cada vegada major de comerciants espanyols que busquen una plataforma de comerç electrònic avançada per al seu creixement de negoci”, diu Scott Dahlgren, director de Desenvolupament de Canal de Magento. “L’experiència de Cometa en tecnologies open source i la seva incorporació al grup Smile, expert en Magento, assegurarà noves implementacions del producte.”

L’eina és immensament versàtil i oberta. Permet cobrir totes les facetes que s’espera avuí en dia d’un projecte de comerç electrònic: venda, promoció, campanyes, enllaç amb plataformes logístiques i molt més.

És una eina que cuida molt l’experiència de l’usuari, i està totalment preparat per SEO, permetent al client focalitzar els seus esforços en la venda de productes i no en la tecnologia utilitzada per fer-ho.

Permet crear de forma molt senzilla i econòmica múltiples botigues amb la mateixa instància, ideal per projectes multimarca, multipais o d’agregació d’oferta.

Es distribueix en 3 versions.

La versió Community, suggerida per entorns no crítics i sense necessitat de suport ni garanties per part del fabricant.

La versió Professional, amb opcions addicionals que milloren els ingressos, apart d’aportar un primer nivell de suport de fabricant. Orientada a botigues petites.

La versió Enterprise, per botigues de qualsevol mida, però que cerquen una solució del més alt nivell amb característiques exclusives de promoció i venda i un servei molt complert per part del fabricant.

La relació del grup Smile amb Magento i Varien és molt estreta a tots els nivells, fet que ha permès en poc temps posicionar-se com al partner numero 1 a França, guanyant projectes per fer des de simples botigues lliurades amb rapidesa, com projectes que superen el milió d’Euros.

L’objectiu a l’estat espanyol és seguir el mateix camí, garantint l’èxit dels projectes mitjançant una combinació del propi coneixement local juntament amb l’exclusiva experiència del grup i el partnership amb Varien.

Per obtenir més informació sobre Magento, visiteu http: //www.MagentoCommerce.com.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari