Dia W3C a Espanya – Jornada d’estàndards web a Barcelona

L’Oficina Espanyola del World Wide Web Consortium (W3C), juntament amb la Fundació CTIC i el Ajuntament de Barcelona, i amb la col·laboració de Agbar, ha organitzat el Dia de W3C a Espanya que se celebrarà a Barcelona, dijous que ve 16 d’abril en el Auditori de la Torre Agbar, situat en l’avinguda de Diagonal, 211 , planta SS (Semi-Soterrani).

El Dia de W3C a Espanya duu aquest any per títol ‘La nova generació d’estàndards Web’ i s’ha estructurat en tres sessions en funció de la temàtica: Xarxes Socials, Administració Electrònica i Accessibilitat Web. En elles es tractaran els temes més candents sobre les tecnologies estàndards presents en la Web. La jornada servirà per debatre sobre el present i futur de la Web, així com per compartir i conèixer experiències relacionades amb l’aplicació dels estàndards en el món de la investigació i de la indústria.

El W3C porta a terme la seva missió a través de la creació d’estàndards Web i pautes dissenyades per garantir el creixement de la Web a llarg termini. Más de 400 organitzacions són membres del Consorci. Compta amb 17 oficines en tot el món i està gestionat conjuntament pel laboratori de Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial del MIT, als Estats Units, el Consorci Europeu per a la Investigació en Informàtica i Matemàtiques (ERCIM), a França i la Universitat de Keio, a Japó.

Veure agenda: http://www.w3c.es/Eventos/2009/DiaW3C/Agenda

Font: Fundación CTIC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari