Organització, talent i tecnologia

Comissió d’Economia del Coneixement

dilluns, 10 / novembre / 2008

Conferència dia 17.11.08

Benvolgut / uda,

Us informem que el proper dilluns 17 de novembre, a les 19:00 hores, la Comissió d’Economia del Coneixement té previst la següent conferència que es celebrarà a la Sala d’Actes del Col.legi d’Economistes de Catalunya:

Cicle de Tertúlies i Conferències. “Organització, Talent i Tecnologia”

Títol: “Gestió del talent al segle XXI”, a càrrec de la Sra. Anna Ros, directora general de KTC & R Global, Sr. Xavier Coll, director de RRHH de “la Caixa” i el Sr. Ramon Paredes, vicepresident RRHH de SEAT.

Moderarà l’acte el Sr. Julià Manzanas, expert en talent i coneixement.

Esperem comptar amb la vostre presència.

Lluís Santaló

Secretari tècnic

Col·legi d’Economistes de Catalunya

Aquest missatge conté informació adreçada exclusivament al seu destinatari; informació que pot ser privilegiada o confidencial. Si vostè no és el destinatari l’informem que d’acord amb la legislació vigent, la utilització, divulgació i/o còpia sense permís previ està prohibida. Si ha rebut aquest missatge per error li demanem que ens ho comuniqui a l’adreça cec@coleconomistes.com i destrueixi immediatament aquest correu.

Col·legi d’Econmistes de Catalunya

Av. Diagonal, 512, pral.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari