VII Jornades de programari lliure

Crida a la participació a les VII Jornades de programari lliure

Ja s’ha iniciat la crida a la participació de les VII Jornades de Programari Lliure que aquest any es faran del 2 al 5 de juliol a la UPF. Enguany s’ha decidit prioritzar la temàtica de les aplicacions multimèdia lliures aprofitant que a la universitat amfitriona hi ha una notable activitat de recerca en aquest àmbit. Però com sempre, les jornades estan obertes al programari lliure en general.

Si voleu participar-hi el portal ja és obert. Podeu participar-hi de diverses maneres:

  1. Presentant una comunicació sobre alguna feina innovadora que esteu desenvolupant o qualsevol altre tema tècnic al voltant del programari lliure. Les comunicacions passen un procés de selecció i les escollides s’hauran d’exposar en públic durant 20-30 minuts.
  2. Fent un tutorial, que és com una mena de conferència que inclou demostracions pràctiques “in situ” sobre algun tema concret.
  3. Proposant un taller, que és una sessió pràctica (es fa en una sala amb PC) amb un nombre limitat d’assistents (1 o 2 per PC)
  4. Proposant la realització de trobades d’usuaris, traductors, desenvolupadors, etc. de programari lliure. L’organització de les Jornades proveïrà infraestructura per facilitar aquesta mena de trobades.

En el portal hi trobareu informació més extensa. Si teniu alguna idea diferent  Contacteu amb l’organització. Si només voleu rebre informació puntual sobre les jornades,  dirigiu-vos aqui.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari