2008: Temps de crisi per al negoci?

La Fundació Barcelona Digital-FBD, membre del Consell Assessor del COEIC, organitza aquest debat sobre lEconomia Digital el 21 de febrer de 2008 al Auditori del CaixaForum, amb l’opinió de Gartner, Penteo, IDC, Esade, IESE i l’Observatori de les Telecomunicacions i Societat de la Informació de red.es.

Els titulars dels darrers dies no auguren un 2008 de creixement, l’economia es ressent. Com afectarà aquesta situació al sector TIC? Es reduiran les inversions? Apostaran les empreses per invertir en tecnologia i ser més competitives? Quins sectors seran els més beneficiats o perjudicats amb el nou entorn?

expert_question_3.jpg

Per tercer any consecutiu comptem amb experts analistes que ens donaran les seves opinions, previsions i tendències per aquest any ple d’incerteses però amb un clar i positiu enfocament de millora.

Programa de l’acte:

  • Benvinguda i moderació. Josué Sallent, Director General per a la Societat de la Informació de Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, i membre del Consell Assessor del COEIC.
  • Dades recents del sector TIC a Espanya. Domingo Laborda, Director de l’Observatori de les Telecomunicacions i per la Societat de la Informació de red.es
  • Marcant la diferència. La CIO agenda 2008. Mary E. Mesaglio, Research Director, EXP de Gartner
  • Tecnologia i persona. Jaime García, Research Manager d’IDC Espanya
  • En temps de crisi emergeix un nou CIO. Iván González, Analysis Manager de Penteo
  • On és la crisis en TIC?. Laureano Berasategui, Professor del IESE
  • Invertir en tecnologia en temps de crisi?. Enric Colet, Professor del Departament de Sistemes d’Informació d’Esade

Assistència gratuïta, prèvia inscripció. Aforament limitat a 300 persones

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari