COMS ENS AFECTA EL NOU REGLAMENT DE LA LOPD

Landwell-PwC en col·laboració amb la Fundació Barcelona Digital organitzen la jornada: COM ENS AFECTA EL NOU REGLAMENT DE LA LOPD?

logobdigital.jpg

 

El Consell de Ministres del passat 21 de desembre va aprovar el Reglament de desenvolupament de la LOPD, que incrementa el nivell de protecció de les dades personals amb extensió al suport paper. Totes les empreses haurem d’adequar els nostres procediments i mesures de seguretat a qualsevol suport que contingui dades de caràcter personal. Alguns sectors hauran d’incrementar els seus nivells de seguretat però en canvi, moltes empreses s’alliberaran d’algunes obligacions.

Dia24 de gener   HORA: de 09:00 a 13:00 horesLloc: Auditori de la Torre AgbarORGANITZEN: Fundació Barcelona Digital i Landwell- PriceWaterhouseCoopersPROGRAMA Del debat:  consulta el programaINSCRIPCIONS:  omple el formulari (assistència gratuita, prèvia inscripció)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari