Agora Net Servicios Telematicos

Agoranet Servicios TelematicosWeb: www.agoranet.info

Agora Net Servicios Telemáticos és una empresa jove i dinàmica que compte amb deu anys d'experiència. En primer lloc, ens dirigim a les petites empreses que tenen una infraestructura informàtica i que per tant necessiten un manteniment i una assessoria contínua o puntual, però que estan mancades d'un informàtic en plantilla.

A més, tenim serveis enfocats a la mitjana empresa, com ara servidors o desenvolupaments personalitzats.

Nosaltres serem el seu propi departament informàtic. El nostre principal objectiu es aconseguir treure el màxim rendiment als seus sistemes, per això oferim a la seva PYME contractes a mida per a reduir el cost total de la seva infraestructura.

El nostre Servei Tècnic (SAT) s'encarregarà del manteniment i posada a punt de la seva infraestructura informàtica i l'assessorarà adaptant-se a les seves necessitats i ajudant-lo en l'expansió del seu propi negoci. Això inclou la possibilitat d'adquirir equips nous o de segona mà totalment garantits.

Som especialistes en la programació d'aplicacions web, però també tenim dissenyadors en el nostre equip que aconsegueixen els millors acabats gráfics. Per tant, quan pensi en la seva pàgina web, ja sigui senzilla o per a un entorn corporatiu, pensi en nosaltres.

A més de tot això, muntem servidors amb Linux, un sistema operatiu lliure en plena expansió, a causa de la seva elevada fiabilitat i estabilitat. Ja sigui un servidor local o un servidor d'Internet, li instal·larem el sistema que millor s'adapti a les seves necessitats. Pensi a més que el programari lliure ens permet oferir solucions d'alta qualitat a preus molt competitius. Com a complement, també oferim solucions de connectivitat a Internet, com ara línies ADSL.

Els comentaris estan tancats.