3&Punt

3PuntWeb: http://www.tresipunt.com/

3&Punt és una empresa, membre de CatPL, fundada el 2004 formada per professionals del món de les TI, que ofereix serveis de consultoria integral en tecnologies de la informació i les comunicacions, basades en solucions de Programari Lliure.

El tret diferenciador de 3&Punt és el tracte proper i accessible, avalat pels nostres clients, així com oferir solucions d’alt valor afegit a un cost reduït  gràcies a la utilització de programari lliure.

 

El Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya va atorgar a 3&Punt la qualificació d’I+O, i BCNActiva va reconèixer el projecte 3&Punt com mereixedor de la seva inclusió al viver  d’empreses durant l’etapa inicial.  Actualment la nostra oficina de treball es troba al centre de Barcelona (carrer d’Aragó 390), tot i tenir un altre seu a Sitges (passeig de la Ribera 2).

Els nostres clients principals són empreses i Administracions Públiques que desitgen aprofitar la cadena de valor que ofereixen les noves tecnologies. Així com empresesTIC que ens demanden com a col∙laboradors en els seus projectes.

En l’actualitat hem realitzat projectes de diferents àmbits (CMS gestors de contingutsLMS Learning Management System,CRM gestor de relacions amb clients, així com desenvolupaments a mida) per diversos sectors i activitats.


Els comentaris estan tancats.