Apache OpenOffice 3.4 assoleix 1 mil·lió de descàrregues en la seva primera setmana

El projecte Apache OpenOffice va anunciar el 8 de maig la disponibilitat d’Apache OpenOffice™ 3.4, la primera versió d’ OpenOffice desenvolupada per l’Apache Software Foundation (ASF). Apache OpenOffice és la suite d’oficina de codi obert original, dissenyada per a ser utilitzada per professionals i usuaris domèstics.

“Amb la donació d’OpenOffice a la ASF, la fundació i especialment el projecte d’incubació ha rebut un repte important: revitalitzar una comunitat i transformar la propietat intel·lectual d’OpenOffice des d’un conjunt complexe de llicències a una suite amb una única llicència Apache”, ha dit Jim Jagielski, President de l’ASF i mentor del projecte Apache OpenOffice. “L’alliberament d’Apache OpenOffice 3.4 mostra l’èxit que el projecte ha tingut: ha atret desenvolupadors de més de 21 empreses afiliades, evitant al mateix temps influències indegudes que són la setència de mort de les comunitats de codi obert; ha construït un programari amb un codi de base sòlid i estable, amb millores significatives sobre altres variants; i, per descomptat, ha creat una comunitat d’usuaris i desenvolupadors saludable, vibrant i diversificada”, ha afegit.

Podeu accedir a la nota de premsa original de la Fundació Apache a http://www.openoffice.org/news/aoo34.html

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari