SMILE Iberia & CTTI: ACTIC

CTTI

 

ACTIC és el projecte de la Generalitat de Catalunya que dóna com a fruit el certificat acreditatiu de la competència del ciutadà en l’àmbit de les tecnologies de la informació i comunicació.

Per tal de tenir una adequada visió de tota l’activitat realitzada al voltant de l’acreditació (gestió d’usuaris i centres d’acreditació, situació del servei, etc…) i així poder prendre decisions en base a aquesta informació, el CTTI es planteja obtenir un quadre de comandament de gestió a partir de la immersió, anàlisi i reporting de dades que hi estan relacionades. Amb aquest objectiu, el CTTI va licitar el desenvolupament d’un entorn d’explotació de la informació situada a la base de dades de la plataforma tecnològica de gestió d’usuaris i centres de l’acreditació en les competències TIC.

Llegiu més aquí

Aquesta entrada ha esta publicada en Casos d´exit. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari