12 de maig: sessió sobre escriptoris virtuals amb PL

OPS Consulting et convida a descobrir la virtualització d’escriptoris basada en arquitectures obertes i software lliure

Connecta’t a www.virtualdesktop.es i podràs inscriure’t gratuïtament a la sessió del proper dia 12 de maig a Barcelona. En aquesta jornada mostrarem com amb arquitectures obertes pot construir-se una infraestructura d’escriptoris virtuals a molt baix cost amb totes les funcionalitats que es necessiten. A més a més podràs conèixer com és possible amb software lliure implantar una infraestructura d’escriptoris virtuals accessible remotament des de qualsevol lloc amb un rendiment i seguretat similars als d’un escriptori local tradicional

Consulta l’agenda de la sessió a www.virtualdesktop.es i descobriràs perquè t’interessa assistir-hi.

Més informació sobre OPS Consulting a www.opscons.com

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari