CV&A Consulting

Adreça: Tuset, 23-25, 1er 5a. 08006 Barcelona
Telèfon: 933 685 493
Email: info@cvaconsulting.com
Web: http://www.cvaconsulting.com

CV&A Consulting és una empresa catalana dedicada a la consultoria, implementació i suport de sistemes per l’aprenentatge en línia (eLearning) i Gestió del Coneixement basats en programari lliure. CV&A Consulting es Moodle Partner a Espanya i l’únic a Catalunya.

CV&A Consulting és una empresa que ofereix consultoria independent en l’àmbit de l’Aprenentatge en Línia (eLearning), Gestió de Continguts i Sistemes de Coneixement.

A més a més de la consultoria, els nostres serveis inclouen el següent:

:: Selecció, instal·lació, personalització, allotjament y manteniment de solucions, preferiblement basades en Programari Lliure (Open Source), especialment Moodle.
:: Desenvolupament i localització de continguts
:: Serveis de desenvolupament i localització de software
:: Workshops personalitzats online i presencials
:: Formació en l’ús de solucions d’eLearning
:: Investigació i anàlisi

CV&A Consulting va crear al 2003 eLearning WORKSHOPS , una iniciativa sense ànim de lucre que te per objectiu principal oferir un espai virtual de col·laboració i aprenentatge sobre l’entorn i ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC) en l’àmbit de l’educació a distancia.

CV&A Consulting es una de les empreses fundadores del CatPL i un dels seus socis, Albert Calvet en va ser el President fins al 2010.

Moodle Partner - Certified Service Provider

Els comentaris estan tancats.