bTactic

btacticlogo-orange250x128Adreça: Av. Balmes, 34 4rt 1-B 25006 Lleida
Telèfon: 973 27 03 82
Email: btactic@btactic.com
Web: http://btactic.com

bTactic som experts en solucions de programari lliure per a l’empresa.

bTactic està formada per un equip multidisciplinari amb àmplia experiència en entorns corporatius i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)

Un dels objectius de bTactic és apropar les tecnologies Open Source i Cloud Computing a les empreses i organitzacions, professionalitzant–los la seva anàlisi, disseny i implantació. Les principals eines que implantem son Zimbra, SuiteCRM, Proxmox, Virtualmin, Prestashop o WordPress entre d’altres.

Les eines de programari lliure o Open Source es sustenten en una àmplia comunitat de desenvolupadors, que constantment evoluciona i millora les seves funcionalitats. bTactic, com a part d’aquesta comunitat, està directament implicada en tot el procés d’adaptació, parametrització i implantació del programari als requisits d’anàlisi i consultoria realitzats als seus clients.

Els nostres serveis “claus en mà” estan dissenyats per a cobrir una part important de les necessitats quant a Sistemes d’Informació de les empreses, minimitzant el temps de retorn de la inversió i facilitant la seva implantació. A bTactic parlem l’idioma de les empreses, i convertim els projectes de Millora Tecnològica en casos d’èxit.

Be free, be innovative, bTactic

Deixa un comentari