Magento y Smile junts per a participar en un seminari de comerç electrònic a Barcelona

Magento, fabricant líder mundial en plataformes de comerç electrònic Open Source i Smile, integrador de Magento nº1 en el món van participar en el primer seminari conjunt sobre eCommerce celebrat a Barcelona.

En aquests moments, a Espanya s’està produint un gran creixement del eCommerce: Un 18,9% de persones ha comprat per Internet al 2011 (front de 17,4% al 2010) i el volum de negoci de B2C en Espanya ha estat de 2.055 milions de € (creixement del 23,1% respecte al 2010)

Per primera vegada des de la seva creació Magento va acudir a Barcelona el passat 27 de Setembre per a acompanyar a Smile en una jornada pensada per a compartir les seves experiències de negoci amb un nodrit grup d’empreses que estan pensant en desenvolupar els seus projectes de eCommerce.

   

 

Per part de Smile, vam comptar amb Paul Reverter – Managing Director de Smile Iberia que ens va explicar els diferents projectes d’eCommerce que Smile està realitzant en aquest moments a Espanya. Així mateix, Marc Gibert – CTO de Smile Iberia va analitzar amb detall els avantatges de treballar amb la plataforma Magento: Potencia, versatilitat i escalabilitat de la plataforma.

Per part de Magento, va assistir Arnaud Lelièvre – Channel Manager UK, France, Southern Europe & Noth Africa que ens va informar de la estratègia de negoci de Magento per a Europa així com Magento afronta projectes que requereixen alts rendiments i quines eines tenen per a captar nous clients i fidelitzar més als existents.

També va participar Patricia Ferrer, International new business Manager at Barclays, que ens va explicar els principals reptes a considerar en el moment d’escollir la passarel•la de pagament per als projectes d’eCommerce.

En la última part de la sessió es va generar un interessant debat al voltant dels reptes amb els que els responsables d’empreses que volen iniciar un projecte d’eCommerce es trobaran i sessions privades de consultoria en els que els assistents van poder exposar els seus problemes als experts assistents al seminari i rebre idees de com poder-los afrontar.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari