BDigital Apps

Ja s’està preparant, pel proper 15 i 16 de novembre de 2011, la segona edició del BDigital Apps, que se celebrarà al CosmoCaixa de Barcelona.

Aquest esdeveniment, ampliat a dos dies de durada degut a l’èxit de l’anterior edició pretén ser  un catalitzador d’oportunitats de negoci, en aquest mercat emergent de les conegudes “Apps”, les aplicacions per a mòbils. Serà un punt de trobada entre les empreses que desenvolupen solucions basades en aplicacions per a mòbils i les empreses que volen aprofitar aquest nou canal, per millorar els seus processos i la comunicació amb els seus clients, treballadors i proveïdors.

En aquest moment s’acaba d’obrir el període de CALL FOR APPS, on s’ofereix la possibilitat de participació i visibilitat a totes les empreses que treballen en el desenvolupament de solucions mòbils i aquelles d’usuàries que volen implementar aquest tipus de tecnologia als seus negocis de tres maneres:

  • Participant com a ponents explicant el cas d’èxit innovador d’alguna App desenvolupada.
  • Impartint un taller formatiu.
  • Participant en el Hackathon que estem preparant per a desenvolupadors d’aplicacions.

El termini de recepció de candidatures finalitzarà el proper 30 de setembre.

Per a més informació podeu adreçar-vos a: www.bdigitalapps.com

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari