Barcelona, capital econòmica del Sud d’Europa i de la Mediterrània

Barcelona Digital Centre Tecnològic i el Cercle Tecnològic de Catalunya es complauen convidar-vos a la conferència que pronunciarà l’Excm. Sr. Xavier Trias, alcalde electe de Barcelona, i que portarà per títol:

Barcelona, capital econòmica del Sud d’Europa i de la Mediterrània

Dia: 7 de juliol
Horari: 20:00h.
Lloc: Auditori de l’edifici Torre Telefónica-Diagonal 00 (Pl. Ernest Lluch, núm.5 , Barcelona). Veure el mapa
Inscripcions: secretaria@ctecno.net o bé al telèfon 93 300 80 38 (Míriam Lozano). Registre a partir de les 19:30h.En la seva conferència l’Excm. Sr. Trias exposarà les línies estratègiques que impulsarà des de l’Ajuntament de Barcelona per promoure l’activitat econòmica a la ciutat i des de la ciutat. És, per tant, una conferència especialment rellevant per a les empreses tecnològiques ubicades Barcelona, que podran conèixer les principals iniciatives en matèria de promoció econòmica i empresarial del nou govern municipal de la ciutat.

Seguidament, el Cercle Tecnològic de Catalunya organitza el seu sopar anual de socis que estarà presidit pel Sr. Antoni Vives, regidor de l’Ajuntament de Barcelona i expert en telecomunicacions i societat de la informació, a l’hotel Diagonal Zero. (Pl. Llevant, núm. 1, Barcelona). El cost del sopar és de 80€ (IVA inclòs). Reserves a secretaria@ctecno.net.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari