CatPL membre del nou Consell Assessor de Continguts de Capacitació Tecnològica del Cibernàrium

Per articular una oferta formativa i d’activitats que siguin d’interès dels professionals i de les empreses de la ciutat S’ha creat un “Consell Assessor de Continguts de Capacitació Tecnològica“.

Aquest Consell permet coordinar l’estratègia de formació del nou Cibernàrium i aporta temàtiques a la programació, d’acord amb les necessitats dels sectors estratègics. En formen part entitats, empreses i institucions referentsen l’àmbit de les TIC i de la promoció econòmic. CatPL hi és.

Josep Figols, President de CatPL junt als integrants del Consell Assessor Un Nou Centre de Capacitació Tecnològica per a Professionals i Empreses El Cibernàrium creix i amplia els espais per la capacitació i divulgació tecnològica.

Des de febrer de 2011, tota la oferta formativa per a professionals i pimes es farà a la 1a planta de l’edifici MediaTIC, on hem creat un nou Centre per donar resposta a les demandes en formació TIC de la ciutat.

L’edifici MediaTIC és el punt de trobada per a empreses i professionals dels sectors TIC i Mèdia. Hi ha instal·lades empreses i institucions referents en tecnologia. Un ecosistema on conviuen entorns d’innovació i recerca, formaciótecnològica, i activitat empresarial. Una construcció emblemàtica, amb una arquitectura pionera, símbol del clúster TIC al 22@, districte de la innovació.

Aquest nou espai s’emmarca dins de les actuacions previstes en el Pla d’Alfabetització i Capacitació Digital per Barcelona 2010-2015, i de les mesures previstes en el Pacte per la Ocupació de Qualitat a Barcelona

Ubicació: Edifici MediaTIC
c/Roc Boronat, 117
(entrada per c/Sancho de Ávila), al districte 22@

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari