ORACLE mantindrà la politica que tenia SUN de recolçament a la comunitat de Programari Lliure

 

CatPL i ORACLE van mantenir una interessant trobada en el transcurs del Congrés Internacional de Programari Lliure, Libre Software  World Conference, celebrat a Màlaga la setmana passada.

Els representants de CatPL (Josep Fígols, President, i Paul Reverter, Vicepresident) i els de ORACLE (Louis Suarez-Potts, Global Community Development Manager, i Nicolas Olszowsk, EMEA Community Development) van conversar sobre les polítiques d’ambdues entitats pel que fa al posicionament de ORACLE després de la compra de SUN.

Va ser molt agradable escoltar que ORACLE ha decidit mantenir la seva col·laboració amb la comunitat de PL per a l’evolució d’OpenOffice. Per a ORACLE la defensa d’ODF és essencial.

Sí que és cert també, que ORACLE, de manera similar a com ja feia SUN amb StarOffice, traurà  la seva versió de la suite ofimàtica, Oracle Office que serà de pagament. La seva intenció és que el preu sigui molt més baix que el de suites propietàries i, al mateix temps, que incorpori elements addicionals de interconectivitat amb altres productes de ORACLE. Per cert, ORACLE també està treballant amb un suite ofimàtica al núvol, Cloud Office.

CatPL va convidar a ORACLE a mantenir una trobada amb els seus associats abans de cap d’any.

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari