Jornada d’OPS Consulting en Desktop Cloud Computing

El passat 27 d’octubre es va realitzar amb gran èxit de públic la VII Jornada sobre software lliure a l’escriptori, organitzada per l’empresa membre de CatPL OPS Consulting i aquest any dedicada al Cloud Computing.

A les sessions el consultor d’OPS Consulting Ramon Solé va explicar les diferents opcions existents actualment per a implantar un escriptori amb accés en mode Cloud Computing, utilitzant software lliure. Després el responsable per a EMEA d’Oracle, Nicolas Olszowski, va explicar els plans que la companyia té per a OpenOffice i va fer una demostració en primícia de la versió d’OpenOffice per a Cloud, “Oracle Cloud OpenOffice”, ara a les darreres fases de desenvolupament. Olszowski va oferir un compte de “beta tester” del producte als assistents que ho desitgessin.

Nicolas Olszowski va declarar que l’aposta d’Oracle per OpenOffice és total i que la prova és el desenvolupament de la nova versió 3.3, que es llançarà abans de final d’any i la nova versió per a cloud. “Oracle pretén monetitzar la inversió realitzada en software lliure com qualsevol altra empresa i així ho ha d’entendre el mercat, i seguirem invertint en OpenOffice perquè ens farà guanyar diners”, va declarar Olszowski davant una pregunta del públic.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari