Ultimes places, totalment subvencionat i amb diploma oficial acreditatiu

El CENATIC conjuntament amb la Universitat Politècnica de Catalunya, CatPL, el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya, Sun Microsystems i SeMarket han preparat un curs sobre el visualitzadors ODF per a dispositius mòbils dirigit a desenvolupadors i empreses.

Es realitzaran les seguents sessions a la UPC:

  • 5 de Març, sessió teòrica dirigida a empreses (17:00 – 20:00)
  • 6 de Març, sessió pràtica dirigida a personal tècnic (9:00 – 14:00)

Per inscriure’s al curs: visorodf@enginyeriainformatica.cat / 93 451 64 94

L’ús dels dispositius mòbils té en el nostre país quotes de penetració superiors al 100%. Aquesta enorme presència, i les característiques cada vegada més avançades dels terminals mòbils, han aconseguit que més enllà de la comunicació per veu, el mòbil s’hagi convertit en una eina múltiple, amb aplicacions tant per a la faceta professional com per a l’oci.

La possibilitat de visualitzar documents d’ofimàtica és una oportunitat per al desenvolupament de noves aplicacions i serveis. Els estàndards oberts d’emmagatzematge de documents d’ofimàtica manquen en l’actualitat d’una solució lliure que permeti el creixement d’un sector d’activitat a la seva al voltant.

Per aquest motiu, CENATIC abandera el desenvolupament d’una prova de concepte que pugui servir com base d’un centre de coneixement compartit entorn d’aquest tipus de solucions lliures per a mobilitat. El sistema dissenyat ha de resoldre la problemàtica de la visualització de documents en format ODF1, per a documents de text, fulls de càlcul, i presentacions sota dispositius mòbils.

Més informació: CENATIC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari