EXPOELEARNING 2009

Barcelona acollirà un any més les novetats de l’e-learning mondial amb la presència de més de 150 ponents i 700 congressistes de 20 països en EXPOELEARNING-2009.

En la zona d’exposició, amb entrada lliure per a professionals, 30 companyies de sis països exposaran les seves últimes novetats i en el VIII Congrés Internacional directius, consultors, professionals, empresaris, professors universitaris i de centres educatius es donaran cita per conèixer els últims avenços tecnològics aplicats a la formació.

Durant dos dies i en deu activitats diferents intervindran més de 150 ponents, els millors experts i especialistes d’e-learning mundial, així com empresaris de l’e-learning de gairebé tots els països iberoamericans. França és el país convidat aportant la presència de cinc empreses, deu Universitats i 30 professionals que tractaran “el model de l’e-learning francès” i mantindran intercanvis comercials mostraran les últimes experiències en aquest àmbit.

El dijous, 19 de març serà l’obertura de la vuitena edició d’aquest Congrés Internacional amb la sessió plenària del Congrés que la seva temàtica serà “La imatge de l’e-learning” amb la participació de grans experts com el Dr. Javier Fernández Aguado, Albert Calvet – president de CatPL i membre del Consell Assessor del Col·legi, Miquel Bonet, Ricardo Alfaro, etc.

A la tarda se celebrarà el VIRTUALCAMPUS-Internacional amb entrada lliure per a professors universitaris amb la presència de 15 Universitats estrangeres. I es realitzarà una nova Ronda de Negocis que permetrà en una hora establir 50 contactes entre empreses expositores i compradors. El divendres 20 de març se celebraran quatre activitats amb temàtiques diverses:

VIRTUALCAMPUS el programa de les quals dirigeix la UOC, MOODLEPARTY, dirigit per l’empresa CV&A Consulting sobre les experiències de l’ús de programari lliure (Moodle) en l’empresa, EDUCAPARTY activitat dirigida a professors que compartiran experiències en l’ús de les TiC en l’aula. I Seminaris d’alt nivell a càrrec de Javier Martínez (Xile) el Dr. Iñigo Babot, i Lucio Margulis (Argentina) sobre Joc seriós-Lego.

Com novetats aquest any se celebrarà l’I Fòrum d’Inversors en el Speak corner en la zona d’exposició, s’incentivaran les vendes mitjançant el Expocheque (15% de descompte en les compres en els stands). Es distribuirà la Guia “del sector de l’e-learning” amb 5.500 exemplars que en la seva tercera edició en format revista es repartirà a tots els visitants de EXPOELEARNING i que també es pot consultar on line en el portal: www.aefol.com

Durant els dos dies i en horari continu de 10 a 19h es mostrarà al públic visitant tot tipus de productes i solucions d’e-learning en tallers pràctics i interactius i es mostraran robots educatius, pissarres digitals, continguts digitals, videojocs, mons virtuals, etc.

Font: Cibersur

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari