ERP’s en Català

Sota el títol “ERP’s en Català: reptes i dificultats. Experiències de Microsoft i de Programari lliure.” el proper dia 13 de novembre a les 18:00 tindrà lloc el proper acte de la Comissió OSI.

L’acte, que tindrà lloc a la Sala d’Actes del Col·legi d’Economistes de Catalunya, servirà per contraposar dues estratègies ben diferenciades a l’hora d’abordar el problema de l’adopció de la llengua catalana en el programari. Més concretament, s’analitzarà la forma en que el Català afecta la implementació de solucions de tipus ERP: les solucions adoptades, la viabilitat i continuïtat d’aquests projectes, etc.

Microsoft Dynamics és una línia de solucions integrades i adaptables per a l’administració empresarial, que permet als empleats prendre decisions empresarials importants amb un major grau de confiança. Microsoft Dynamics treballa amb programari familiar de Microsoft i de forma similar, el que facilita l’adopció i contribueïx a reduir els riscos inherents a la implementació d’una solució nova. Microsoft Dynamics comprèn varis productes per a satisfer la major part de les necessitats empresarials.

Openbravo és el sistema de gestió empresarial integrat (ERP) líder, en programari lliure i entorn Web, que es dirigeix a petites i mitjanes empreses. Ofereix una proposta de valor completament diferent i única, que aporta molt més, per molt menys.

Ponents:

  • Marco Ordelman. Director / Daniel Chávez. Euclídes.
  • Juanjo Giménez. Director General. Opentrends i Vice President 2 de CatPL
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari