V edició del Forum @asLAN Expo Barcelona: acte oficial de presentació per a proveïdors TIC

El proper dijous 19 de juny tindrà lloc, en el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), l’acte oficial de presentació per proveïdors TIC de la V edició del Forum @asLAN Expo, que se celebrarà a Barcelona el 28 i 29 d’octubre de 2008.

Logo Forum asLan

El Fòrum Tecnològic és una iniciativa d’@asLAN, l’Associació de proveïdors de xarxa i comunicacions, i té com a principal objectiu establir l’escenari en què els proveïdors TIC i els clients puguin trobar-se en un entorn professional, així como donar a conèixer solucions tecnològiques que permetin millorar la competitivitat i productivitat de les organitzacions.

En aquesta V edició, en la què col•labora la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, el Fòrum es trasllada al CCIB, un recinte més ampli i d’última generació, on es preveu l’assistència a l’exposició de 2.000 professionals del sector TIC i dels àmbits d’empresa i de l’Administració pública. Al llarg de les conferències s’abordaran temes de gran actualitat en l’àmbit de les xarxes i tecnologies convergents:

• Xarxes de nova generació i nous entorns
• Tendències en aplicacions convergents
• Infraestructures i virtualització
• Serveis gestionats: nous models, noves oportunitats
• Mobilitat WiMAX i 4G
• L’usuari mòbil
• Seguretat global
• DNI electrònic i gestió de la identitat digital

L’acte de presentació seguirá la següent agenda:

Agenda de l’acte de presentació (dijous, 19 de juny)

18 h

BenvingudaMario Lombán Rodríguez, president de l’Associació @asLAN

18.15

Oportunitats per a proveïdors TIC – intervenció especialSr. Josuè Sallent, director general de la Societat de la Informació. El Pla PIMESTIC: pla d’actuació del Govern de la Generalitat de Catalunya per promoure l’ús eficient de les TIC en les empreses catalanes, amb l’objectiu de millorar la seva productivitat i competitivitat

18.45

Presentació de les novetats de la V edició Fòrum @asLAN Expo 2008

19

Visita guiada al CCIB

19.30

Networking: una excel·lent ocasió per intercanviar opinions amb altres professionals del sector i detectar noves oportunitats de negoci

  • Ronda formal de presentacions d’empreses presents
  • Còctel

21 h

Clausura

Per confirmar l’assistència a la presentació, premeu aquí (exclusiu per a proveïdors TIC).

Document informatiu sobre el Fòrum: CastellàCatalà.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari