Presentació del del primer estudi: “El sector TIC a Catalunya”

El sector TIC a Catalunya. Horitzó 2010

Presentació del primer estudi sobre la situació i perspectives de futur del sector TIC a Catalunya, amb l’anàlisi dels experts i representants sectorials

La FOBSIC, per encàrrec de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració de l’empresa Penteo, ha elaborat el primer estudi sobre la situació actual del mercat de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a Catalunya i una previsió de la seva evolució fins al 2010. Aquest estudi proporciona una avaluació quantitativa del mercat TIC català que permet conèixer amb detall la seva dimensió i distribució, tot aportant uns nivells de segmentació i concreció adequats per posar en marxa el disseny i la promoció d’iniciatives per a la consolidació i creixement del teixit industrial.


En la jornada participaran reconeguts experts i representants sectorials que aportaran les seves valoracions sobre els resultats i conclusions de l’estudi

Dia: dimarts 20 de maig de 2008
Horari:
18.30 – 20.00 h
Lloc: Palau de Congressos de la Fira de Barcelona
Avinguda de la Reina Maria Cristina, s/n

Assistència gratuïta, amb inscripció prèvia

Programa de l'acte 18.15 – 18.30	Recepció dels assistents 18.30 – 18.40	Benvinguda A càrrec del Sr. Jordi Bosch, secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya  18.40 – 19.30	Objectius i metodologia del treball investigador Sr. Albert Delgado, director general de Penteo  Presentació de resultats i conclusions de l’estudi Sr. Francesc Miralles, director de la Fundació Observatori per a la Societat de la Informació de Catalunya  Accions de Govern de Catalunya per al sector TIC Sr. Josuè Sallent, director general de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya  19.30 – 20.00	Anàlisi i valoració per part dels diferents agents econòmics i sectorials  Taula debat del grup d’experts i representants sectorials

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari