El projecte My Way de la UOC guanya el premi Gold als IMS Learning Impact Awards

La UOC guanya el premi GoldEl projecte de la UOC My Way, que permet transformar continguts a mida i en diversos formats, ha guanyat el premi Gold als Learning Impact Awards que concedeix l’IMS Global Learning Consortium. El lliurament dels guardons ha tingut lloc el dia 14 de maig a Austin, Texas, i hi han participat Llorenç Valverde, vicerector de Tecnologia; José Manuel Rivera, de Tecnologia Educativa, i Eva de Lera, col·laboradora de la mateixa àrea.

Els Learning Impact Awards reconeixen els usos més impactants de la tecnologia com a suport a l’aprenentatge. El jurat avalua i premia els serveis i productes que tenen un alt impacte tecnològic en l’ensenyament. Així, han concedit el premi Gold al projecte My Way entre el centenar de projectes que s’hi havien presentat. L’IMS també concedeix els guardons Platinum, Silver i Bronze.

El projecte My Way posa a disposició de cada persona el format de contingut que necessita en cada moment mitjançant tècniques d’interacció d’humans i ordinadors, metodologies de disseny centrat en l’usuari i aplicant transformacions XML. A partir d’un únic document base en aquest sistema es generen formats de sortida de veu -es pot baixar el material en un iPod o un CD per a escoltar-lo-, web, llibres en paper, llibres digitals o Daisy, sistema utilitzat per persones invidents.

Font: Noticies UOC

Enllaços relacionats: MyWay

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari