Atos Origin adquireix la catala d’aplicacions móbils Tempos 21

Atos Origin, companyia internacional líder en serveis de tecnologies de la informació, ha arribat a un acord per a l’adquisició del 97,25% de l’empresa Tempos 21 Innovació en Aplicacions Mòbils als seus socis fundadors: Telefònica Mòbils Espanya, HP i Ericsson. El restant 2,75% romandrà en mans de l’empresa pública CIDEM (Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial de la Generalitat de Catalunya), que ha ratificat el seu compromís amb el desenvolupament de la companyia.

Tempos 21 conservarà la seva denominació social i mantindrà la seva seu a Catalunya. Tempos 21 és capdavantera en el mercat de la mobilitat i el màrqueting mòbil. La companyia conta amb una àmplia experiència en la confecció de plans estratègics de mobilitat, en el desenvolupament d’aplicacions empresarials per a l’explotació dels beneficis d’un món mòbil i en la prestació de serveis gestionats. Tot això li ha situat com referent obligat en el mercat espanyol.

Amb aquesta adquisició, Atos Origin reforça la seva estratègia, d’una banda, de creixement i consolidació de la seva activitat en les àrees de major innovació tecnològica, i per un altre, de presència global i capacitat d’expansió d’activitats relacionades amb la mobilitat.

Per a Tempos 21, que conta amb una plantilla de 40 empleats, l’operació suposarà una gran oportunitat que li permetrà augmentar sensiblement la seva portfolio i crear noves sinergies i capacitats basades en l’experiència d’un grup global com és Atos Origin.

Font: AEC

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari