ACC1Ó CIDEM-COPCA organitza la segona edició del curs “Com participar i gestionar projectes en el marc del 7è Programa Marc de R+D de la UE”.

Benvolgut, Benvolguda,

Tens experiència en la gestió de projectes de R+D ? Vols fer un pas endavant i gestionar projectes europeus de R+D a la teva empresa?

ACC1Ó CIDEM-COPCA organitza la segona edició del curs Com participar i gestionar projectes en el marc del 7è Programa Marc de R+D de la UE”.

Impartit per professionals amb experiència en la gestió dels programes específics del 7è Programa Marc i experts de la Xarxa de centres tecnològics, al curs es mostraran els aspectes bàsics de com participar i gestionar projectes en el marc del 7èPM:

  • Introducció al 7è Programa Marc de R+D
  • El cicle de vida del projecte
  • La gestió del projecte
  • Aspectes legals
  • L’explotació de resultats del projecte

El curs té una durada de 6 dies, 4 dies de classes presencials i 2 de viatge a Brussel·les per a visitar la DG Research de la CE,  poder conèixer de primera mà el seu funcionament i les personalitats clau del 7è Programa Marci, sobretot, fer contactes europeus per a participar al Programa Marc.

Les classes presencials tindran lloc els dies 6, 13, 20 i 27 de maig de 9h a 14h a la sala d’actes del CIDEM (Passeig de Gràcia, 129 – 08008 Barcelona).

El 3 i 4 de juny  els assistents al curs viatjaran a Brussel·les.

La quota de matrícula serà de 600€ (300€ d’inscripció al curs + 300€ viatge). ACC1Ó CIDEM-COPCA subvenciona el 50% de les despeses del viatge.

* Aquelles empreses que presentin un projecte a convocatòria del 7è Programa Marc durant els 6 mesos següents a la finalització del curs, rebran la BONIFICACIÓ dels 300€ de la matrícula del curs.

Consulta el programa detallat del curs aquí.

Si vols inscriure’t envia’ns la butlleta de sol·licitud que annexem a l’adreça 7pm@cidem.gencat.net

Molt cordialment,

Equip del Servei de Suport al 7è Programa Marc
R+D+i Internacional
ACC1Ó CIDEM-COPCA
Passeig de Gràcia, 129
08008 Barcelona
Tel. +34 93 476 72 36
7pm@cidem.gencat.net
www.acc10.cat

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari