RESULTATS PROVISIONALS DE PARTICIPACIÓ CATALANA DURANT EL PRIMER ANY DEL 7è PROGRAMA MARC.


Segons les dades de les que se disposa actualment,  s’observa un lleuger retrocés durant aquest any de la participació de Catalunya en el percentatge de retorns econòmics del 7è Programa Marc, passant d’un 24.4% del VI Programa Marc a un 22.9%  del total espanyol de retorn durant aquest primer any.
Percentualment, i respecte al VI Programa Marc, augmenten la seva quota de participació a Catalunya les empreses i els centres tecnològics, tot i que les grans empreses catalanes no han apostat pel 7è Programa Marc durant el 2007.
En relació amb el lideratge de les activitats finançades, del 14.2% del total de consorcis liderats del total d’Espanya durant el VI Programa Marc, s’ha passat al 27.1% en 2007. Tot i així, aquest increment ha estat protagonitzat per Universitats o Centres de Recerca, no per grans empreses.
Finalment destacar també que, en comparació amb el VI Programa Marc, s’han donat increments en la quota de retorns econòmics a Salut, TIC, Transport i Ciències Socials i s’ha observat un retrocés  en Medi Ambient, Alimentació, Agricultura, Pesca i Biotecnologia i en Energia
Font:CIDEM

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari