El MITYC dedicarà 1.714 milions d’euros en 2008 al desenvolupament de les TIC

L’aposta més forta recaurà en I+D+i, a la qual destinaran 4.724 milions d’euros.

Joan Clos, ministre d’Indústria, Turisme i Comerç va presentar els pressupostos per a 2008 i entre els quals destaca un fort impuls en el desenvolupament de les Telecomunicacions i Societat de la Informació. D’aquesta manera el Pla Avanz@ (inclòs Red.es) rebrà una injecció de 1.713,6 milions d’euros (174,2 milions més que en 2007), xifra que suposa un increment interanual del 11,32 per cent.

clos-sociedad-en-red.gif

El ministeri compta a més amb la cooperació positiva de les Comunitats Autònomes i del sector privat que haurien d’afegir a aquesta xifra uns 1.000 milions d’euros, pel que el paquet de suport al sector superarà de bon tros els 2.700 milions.

La I+D+i es presenta com la gran aposta del MITYC per al pròxim any amb una dedicació de 4.724 milions d’euros, xifra que representa el 56, 4 per cent del pressupost total del Ministeri que ascendeix a 8.377 milions. “El pressupost té un compromís amb les línies programàtiques del Govern d’Espanya i, en el nostre cas, té a veure amb la I+D+i, en el seu aspecte de relació amb el sector empresarial. Aquest capítol és un element crucial, juntament amb les polítiques socials i la formació, per tractar-se de factors estructurantes a mitjan i llarg termini”, va explicar Clos.

Font: www.redestelecom.com

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Uncategorized i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.