La conferència internacional EOLE “European Open Source and Free Software Law Event”, tindrà lloc a Barcelona el proper 4 de novembre.

La quarta edició de la conferència EOLEEuropean Open Source and Free Software Law Event”, sota el títol genèric de “Programari Lliure a l’Empresa i al Món Universitari”, reunirà a Barcelona a experts europeus per a parlar dels aspectes legals del programari lliure per a empreses i univerisitats.

Aquesta prestigiosa conferència anual està organitzada per advocats d’arreu d’Europa. Malcolm Bain, soci de id law partners, http://www.id-lawpartners.com, membre de CatPL, forma part del comitè organitzador.

El tema triat per a la conferència de Barcelona – que segueix la de Paris (2008), Brussel·les (2009) i Torino (2010) – planteja diverses qüestions complexes – llicències, garanties, transferència de tecnologia – que s’abordaran a través de la intervenció d’advocats, enginyers de software i experts d’Europa i EUA.

El programa de la jornada, ja disponible a http://www.eoleevent.eu/ca, està dirigit a un ampli espectre de públic: advocats, universitaris, responsables de I+D, administracions, empreses i particulars interessats en el tema del Programari Lliure.

Aquest any, la Universitat Oberta de Catalunya és amfitrió de EOLE 2011 i entre els nostres patrocinadors locals comptem amb el CENATIC [link http://www.cenatic.es/], Centre Nacional de Referència d’Aplicació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació basades en Fonts Obertes, i l’Associació Catalana d’Empreses per al Programari Lliure, CatPL [link: http://www.catpl.cat/].

 

La participació a la conferència és lliure i gratuïta prèvia inscripció en aquesta pàgina. [link: http://www.eolevent.eu/ca/Registration-EOLE-2011 ]

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Agenda, Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari